På Kiwi har de Tinas Sommer, Kjapp & Sunn Sommermat,
med mange fristende oppskrifter.
Jordbær med sommermelisse og marcarpone-krem fristet veldig,
så ingrediense ble kjøpt inn og desserten laget.
Den smakte himmelsk, kremen var så god, skikkelig smak av sommer.
OPPSKRIFT
15 minutter | 4 personer
Ingredienser
2 liter jordbær
1 dl mascarpone-ost
Saft og revet skall av 1 sitron
1/2 dl melis
1 neve sitronmelisse
2 del kremfløte
Slik gjør du
Rens og vask jordbærene. Bland mascarpone-ost med sitronsaft, revet skall og melis. Finhakk sitronmelisse og bland med osteblandingen. Avslutt med å vende inn lettpisket krem i blandingen, settes kaldt.
Legg jordbærene i dessertskåler og legg på
en generøs skje av mascarpone-krem.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar