Sommerlig fiskesuppe med reker og laks
20-40 Minutter | 4 prosjoner
INGREDIENSER
1 pakke Tinas Laksefilet
200 g Pillede reker
2 stk gule løk
2 fedd hvitløk
1 stk persillerot
2 stk røde paprika
1 ss tomatpure
1 klype cayennepepper
7 dl vann
3 dl fløte
kvernet salt
kvernet pepper
TIL PYNT: Masse hakket dill og sitron
SLIK GJØR DU
Skrell løk, hvitløk og persillerot. Skjær persillerot i tynne skiver.
Hakk løk og hvitløk, del paprikaen i to og kutt i strimler.
Stek persillerot, løk, hvitløk og paprika i litt olivenolje.
Ha i cayennepepper og tomatpuré. Hell over vann og fløte.
La alt småkoke i ca. 20-25 minutter. Smak til med salt.
Skjær laksen i terninger. La fisken trekke ca. 5 minutter
i den varme suppen, dryss over reker og dill.
Serveres med brød og smør.
Ønsker du flere eller færre porsjoner, kan du legge inn antall å få oppskriften her:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar